Petak, 26 travnja, 2024

Božićni sajam „Božić u mome mistu“ razveselio od najmlađih do najstarijih

I ovoga adventa božićni sajam u Biogradu na Moru, ove godine nazvan „Božić u mome mistu“, veselim i zabavnim programom privukao je građane u središnjem parku na Trgu hrvatskih velikana.
Program je otvoren nastupom najmlađih Biograđana, polaznika Dječjeg vrtića Biograd, uz vodstvo dviju odgajateljica – Angele Šarić Lončar i Ane Lukin Šarić. Nastavilo se u prigodnom plesnom ritmu Biogradskih mažoretkinja, a nakon njih zasvirali su učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Biograd na Moru. Blagdansko ozračje upotpunile su različite kategorije Biogradskih mažoretkinja, a za veselo raspoloženje uz kuhano vino, kobasicu uz pecivo i fritule pobrinuo se zadarski Zaratino band.
Božićni sajam bila je prigoda za kupnju božićno-novogodišnjih ukrasa i darova po povoljnim cijenama. Tako su svojih ruku djelo izložili članovi Društva Naša djeca Biograd na Moru, Dječji vrtić Biograd, vrijedna obrtnica Marica Tolić, udruga Nada Biograd na Moru i drugi dok je Gradska knjižnica Biograd na Moru za ovu prigodu izložila je naslove knjiga.


Skoči do alatne trake