Petak, 26 travnja, 2024

Kulturno-umjetničko društvo Sv. Roko upisuje nove članove!

U tijeku je upis novih članova KUD-a Sv. Roko iz Sv. Filip i Jakova!

 

Cilj je probuditi dodatni interes starijih i mladih za sudjelovanje u aktivnostima kulturnog amaterizma kroz djelovanje u našem društvu.

 

ŠTO RADIMO? Naša aktivnost je volonterska i svi smo amateri, njegujemo folklorne plesove Hrvatske (prioritet Dalmacija) u više skupina: mala, srednja i odrasla skupina. Sviranje mandoline (mandolinski sastav), a još nudimo sviranje gitare, bisernice, brač. Možete naučiti tehniku pjevanja i uživati u vlastitim izvedbama, pjevanje u višeglasju…

ŠTO NUDIMO? Druženje, međugeneracijsku solidarnost, timski rad, znanja i vještine vezane uz sviranje, ples i pjevanje, poznavanje i čuvanje kulturne baštine i tradicionalnih običaja, zabavu, zanimljiva putovanja kroz koja upoznajemo različite regije Hrvatske i Europe. Stvaramo nova poznanstva, prijateljstva i lijepe uspomene.

Poziv je otvoren, pozivamo starije i mlade koji su zainteresirani uključiti se u rad društva da prikupe informacije o našem radu, dođu na naše probe i uvjere se što mogu očekivati!

Pogledajte naše nastupe, fotoalbume i destinacije u koje smo putovali (na našim stranicama ili kod članova KUD-a) i nakon toga se odlučite na zadnji korak. Priključite nam se!

 

KUD SV. ROKO (SV. FILIP I JAKOV)

 

kontakt telefon: 099 233 1515
e-pošta: [email protected]


 

Skoči do alatne trake