Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Pet tisuća poklona iznajmljivačima za dobar početak turističke sezone: Prošle godine ručnici, ove godine šampon, kapa za tuširanje i sapun

Turistička zajednica grada Biograda na Moru i ove godine nastavila je s praksom dijeljenja prigodnih darova s prepoznatljivim logotipom grada privatnim iznajmljivačima. U tijeku je podjela 5 tisuća kompleta u kojem se nalazi šampon, kapa za tuširanje i sapun.
–  Dijelimo iznajmljivačima prema broju stalnih kreveta, do najviše dvadeset. Prošle godine to su bili setovi ručnika, veliki, srednji i mali ručnik, s logotipom grada Biograda. Kako se ove godine registriraju novi iznajmljivači, tako i njima darujemo i set ručnika, ali naglašavam, samo novima dok postojećim iznajmljivačima darujemo komplet sa šamponom, kapom za tuširanje i sapunom. – kazala nam je stručna suradnica Nives Jeličić iz Turističke zajednice grada Biograda na Moru.

Uz to, ovogodišnji darovi nabavljeni su od Saponije budući da se na ovaj način želi potaknuti domaća industrija. Pored toga, cilj je dodatno promovirati Biograd na Moru kao turističku destinaciju te, stoga, djelatnici biogradske turističke zajednice pozivaju iznajmljivače da preuzmu prigodne turističke poklone.


 

Skoči do alatne trake