Nedjelja, 14 srpnja, 2024

[VRATILA SE “BIOGRADSKA NOĆ”] Najiščekivanija noć ljeta!

Biogradska noć je tradicionalna turistička fešta koju Turistička zajednica grada Biograda na Moru organizira već mnogo godina, a posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja. Održava se na biogradskoj rivi, 4.-og kolovoza. 2022. godine u četvrtak s početkom u 21 sat.

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, glazbeno-laserski program, piroglazbeni vatromet, defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom, prodaja autohtonih suvenira i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ovaca te bogati zabavno-glazbeni program na rivi ispred gradske uprave.  Za zabavu su tako zaduženi klapa Kampanel te Neno Belan & Fiumens.

Vrhunac Biogradske noći 2022. bit će svakako, kao i svih ovih godina, defile osvijetljenih brodova te spektakularni piroglazbeni vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj gosti Biograda planiraju svoj odmor. 

“Biogradska noć” predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja pa ih barem toliko očekujemo i ove godine.

Sačuvajte ovaj datum i vidimo se u Biogradu!


Skoči do alatne trake