Četvrtak, 18 srpnja, 2024

[PAKOŠTANE] Summer Beach Party „Školjing“ privukao mlade, sljedeće izdanje 13. kolovoza

U Pakoštanama na Velom školju održan je prvo ovosezonsko izdanje Summer Beach Partyja “Školjing” u organizaciji Ronilačkog kluba Nautilus i Paintball kluba Pakoštane. S početkom u popodnevnim satima pa do kasno u noć, mlade su zabavljali house ritmovima DJ-i Pegla, VukY, Šarić i Kalcina. Sljedeće izdanje Školjinga zakazano je za 13. kolovoza ove godine za sve one koji su propustili prvi dio.

– Premašena su sva očekivanja, ljestvica se i za nas organizatore podiže svakim izdanjem „Školjinga“. Za sudionike je organiziran besplatni prijevoz od Pakoštana do Velog školja, a postavili smo i besplatan slide odnosno tobogan pokretan morskog vodom. – rekao je Dario Rosan, potpredsjednik Ronilačkog kluba Nautilus iz Pakoštana.

Ovo je peta godina ljetne zabave na plaži “Školjing”, a deseta godina od začetaka događaja. Naime, sve je započelo mini-partyjem na obližnjoj plaži ali naprasno je prekinut presjecanjem električnog kabela i gašenjem glazbe, prisjeća se Rosan. Glazba je smetala obližnjim vlasnicima smještajnih kapaciteta iako je događaj završio do 22 sata.

– Zato smo se odlučili za novu, udaljeniju lokaciju, što dalju od kopna i otuda naš zaštitni znak – agregat odnosno generator električne struje. Možete nas tjerati ali struja ide s nama i glazba se nastavlja. Uglavnom, u posljednjih pet godina uložili smo puno truda i vremena toliko da možemo samo rasti.  – dodao je Rosan.
Raznovrsnost turističke ponude jedan je od motiva kojim su se organizatori vodili.
– Ne trebaju nam milijuni da se zabavimo. Treba nam nešto ovakvo jednom tjedno gdje su ljudi slobodni i sretni. – rekao je za kraj Dario Rosan.


FOTOGALERIJA (35)


Skoči do alatne trake