Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe, pet narušavanja javnog reda i mira te 26 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Teška krađa

Dana 15./16. lipnja 2022. u Biogradu, nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo-autobus u vlasništvu trgovačkog društva odakle je iz rezervoara otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Novigradu, nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne duhanske proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Poličniku, nepoznati počinitelj provalio u kuću u izgradnji 30-godišnje vlasnice, odakle je otuđio razni građevinski materijal. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U četvrtak, 16. lipnja u Zadru, u ulici Majstora Radovana, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 18-godišnjeg državljanina Francuske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 18. lipnja u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 18-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju, 19. lipnja u Zadru, u ulici Petra Skoka nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 22-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


OGLAS