Četvrtak, 23 svibnja, 2024

[IZ POLICIJE] U Biogradu krađa goriva iz autobusa, ovog vikenda 26 prometnih nesreća na području županije

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe, pet narušavanja javnog reda i mira te 26 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Teška krađa

Dana 15./16. lipnja 2022. u Biogradu, nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo-autobus u vlasništvu trgovačkog društva odakle je iz rezervoara otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Novigradu, nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne duhanske proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Poličniku, nepoznati počinitelj provalio u kuću u izgradnji 30-godišnje vlasnice, odakle je otuđio razni građevinski materijal. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U četvrtak, 16. lipnja u Zadru, u ulici Majstora Radovana, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 18-godišnjeg državljanina Francuske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 18. lipnja u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 18-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju, 19. lipnja u Zadru, u ulici Petra Skoka nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 22-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Skoči do alatne trake