Četvrtak, 18 srpnja, 2024

[USPJEH BIOGRADSKIH OSNOVNOŠKOLACA] 1. A i 4. A razredi županijski su pobjednici najvećeg online natjecanja u znanju i idu u finale IZZI Kvizzija

Po drugi put u Hrvatskoj, od 4. travnja do 6. svibnja 2022., održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZI Kvizzi” u kojemu sudjeluje gotovo 14 tisuća učenika iz više od tisuću razreda diljem Hrvatske, a ove godine se po prvi puta proglašavaju županijski prvaci IZZI Kvizzija.
IZZI Kvizzi prvaci Zadarske županije za 2022. godinu su 1. A razred Osnovne škole Biograd na Moru, 2. C razred Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje Zadar, 3. E razred Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje Zadar i 4. A razred Osnovne škole Biograd na Moru.

Finale IZZI Kvizzija održat će se od 3. do 6. svibnja 2022., a u njemu sudjeluju svi županijski prvaci u svakoj generaciji, od 1. do 4. razreda. Svaki razred u finalu predstavljat će tim od troje učenika, a pobijedit će onaj tim koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu. Glavna nagrada je pametna ploča.
– Čestitam svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u IZZI Kvizziju, a posebne čestitke šaljem svim županijskim prvacima, želim vam puno sreće u nacionalnom finalu jer pokazali ste pravi timski duh i želju za učenjem. Mislim da smo i drugu godinu za redom ostvarili cilj IZZI Kvizzija: pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti. – poručio je direktor Profil Kletta, dr.sc. Dalibor Greganić.
Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim zainteresiranim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u sklopu natjecanja IZZI Kvizzi.


Skoči do alatne trake