Četvrtak, 18 srpnja, 2024

[SVAKE NEDJELJE] Seljačka tržnica Zadarske županije od sada i u Biogradu

Seljačka tržnica Zadarske županije, koja u Zadru djeluje svake subote još od 2013. godine, od ove nedjelje, 10. travnja, svoju ponudu predstavit će i Biogradu na Moru ispred Bure Centra.
Cilj proširenja projekta je približavanje lokalnih proizvođača i kupaca na širem biogradskom području te stvaranje nove tradicije kvalitetne kupovine namirnica nedjeljom ujutro.
U suradnji s Bure Centrom, trgovačkim centrom u Biogradu na Moru, udruga „Volim domaće“, koja okuplja domaće proizvođače Seljačke tržnice Zadarske županije, odlučila je napraviti iskorak i osigurati još jedan dan u tjednu kada će omogućiti svojim kupcima pristup kvalitetnim poljoprivrednim proizvodima s područja Zadarske županije.

Od ove nedjelje, 10. travnja 2022., Seljačka tržnica Zadarske županije održavat će se nedjeljom od 7:30 do 12:00 sati ispred Bure Centra.
Ove nedjelje ispred Bure Centra svoje proizvode ponudit će Gospodarstvo Roca, OPG Marko Golem, OPG Nikica Grganović, OPG Mile Soldo, OPG Marina Tokić, OPG Svemir Žepina, Obrt Nekić, OPG Danijel Kralj i Obrt Plitvička štrudla. Svi okupljeni OPG-ovi i obrti nude domaće, sezonske proizvode s područja Zadarske županije. Voće i povrće, cvijeće, suhomesnati proizvodi, prirodni sokovi, slastice i još puno toga posjetitelji će moći kupiti ispred Bure Centra. Kupovina sezonskih namirnica izravno od proizvođača sa zadarskog područja pokazala se kao najveća prednost seljačke tržnice.
– Udruga Volim domaće već dugi niz godina okuplja obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrte. Cilj nam je povezati proizvođače s kupcima koji žele kupovati domaće proizvode izravno od proizvođača. Odlučili smo poslovanje Seljačke tržnice Zadarske županije proširiti i na područje Biograda na Moru te se približiti kupcima. Bure Centar u Biogradu na Moru je idealan za naš koncept jer pruža reprezentativan prostor za izlaganje, a kupcima osigurava dovoljno parkinga koji se u današnje vrijeme pokazao kao ključan za njihov dolazak. – izjavila je Jasna Marijačić, predsjednica udruge „Volim domaće“.
Bure Centar osluškuje potrebe svojih posjetitelja. Domaća tržnica je želja njih mnogih koji vole naš centar zbog ponude „sve na jednom mjestu“ i osiguranog parkinga za bezbrižan dolazak i boravak. Zadovoljstvo nam je ugostiti seljačku tržnicu nedjeljom jer koncept koji nude naši posjetitelji jako cijene. Sve je veća potražnja za izvorno lokalnim i domaćim proizvodima, stoga nam je drago da možemo povezati OPG-ove s područja Zadarske županije s našim posjetiteljima. – izjavila je Marija Buča, voditeljica Bure Centra.


Skoči do alatne trake