Petak, 19 travnja, 2024

[PRIJAVE] Maslinari, prijavite se na četvrtu “Manifestaciju mladog maslinovog ulja” u Maškovića hanu

Pozivaju se zainteresirani maslinari s područja Biograda na Moru, Sv. Filip i Jakova, Pakoštana, Pašmana i Tkona da se prijave na četvrtu Manifestaciju mladog maslinovog ulja u organizaciji Agencije Han Vrana te u suradnji s Općinom Pakoštane, Zavodom za javno zdravstvo Zadar te Turističkom zajednicom općine Pakoštane.
Manifestacija će se održati u Vrani u baštinskom hotelu Maškovića han, a uzorci maslinovog ulja mogu se predati u Maškovića hanu na recepciji hotela od 8 do 14 sati od ponedjeljka do petka u periodu od 7.12.2020. do 11.12.2020. godine.

Kotizacija u iznosu od 200,00 kuna, koja se plaća prilikom predaje uzorka, pokriva troškove kemijske analize, organoleptičkog ocjenjivanja te nagradnog fonda.
Zbog ograničenog broja natjecatelja (maksimalno 100 uzoraka i 50 natjecatelja, dakle, maksimalno 2 uzorka po natjecatelju), organizator zadržava pravo da može skratiti rok prijave ako se ranije zaprimi maksimalni broj natjecatelja.
Podjela diploma održat će se u siječnju 2021. godine na način sukladno važećim epidemiološkim mjerama. Točan datum objavit će se naknadno.
Više informacija o datumu održavanja i načinu dodjele diploma bit će obajvljeno na internetskim stranicama i Facebook profilu Turističke zajednice općine Pakoštane i Maškovića hana.
Potrebna količina uzorka za testiranje iznosi 0,5 litre maslinovog ulja, a osobito je potrebno obratiti pažnju na čistoću i kvalitetu ambalaže za prikupljanje uzorka.
Ove godine konzumacija večere prilikom proglašenja rezultata ocjenjivanja nije u cijeni kotizacije.
Ako povoljna epidemiološka situacija dozvoli održavanje proglašenja rezultata analize uz prigodnu večeru, nadoplata za večeru objavit će se naknadno.


Skoči do alatne trake