Nedjelja, 14 srpnja, 2024

[KRŠENJE MJERE] Vlasnica ugostiteljskog objekta predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 22-godišnjakinjom sa šireg biogradskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.
Naime, u petak, 27. studenog 2020. godine policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja odluke stožera civilne zaštite o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga te su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt u kojem se nalazilo šest osoba, a koji su sjedili za šankom i bili posluženi pićem od strane 22-godišnje vlasnice te se nisu pridržavali naloženih epidemioloških mjera.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti iz čl. 180. Kaznenog zakona predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Skoči do alatne trake