Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

[FUTSAL] Pioniri Malonogometnog kluba Gauni iz Biograda pobjednici Top Tim kupa i viceprvaci lige!

Veliki podvig i sjajan rezultat napravili su pioniri (2005. godište i mlađi), MNK Gauni iz Biograda na Moru trenera Jurice Vidakovića osvojivši Top Tim kup. U zasotalom kup natjecanju u finalu srčani i borbeni pioniri Gauna bili su bolji od apsolutnog favorita domaće Crnice iz Šibenika rezultatom 4:2.
Pobjednička futsal ekipa pionira Gauna nastupila je u sastavu: Marko Mikulić, Roko Stopfer, Antonijo Pribilović, Nikola Filipović, Ivano Filipović, Luka Tolić, Petar Musić, Gabrijel Šarić, Jerolim Šaja, Ive Bausović, Matija Brkljača i Matej Banić. Trener ekipe: Jurica Vidaković.
Najbolji strijelac i vratar turnira bili su iz redova Biograđana: Petar Musić i Roko Stopfer. Najbolji igrač bio je Josip Petrović iz Crnice.

Tići pod vodstvom trenera Antonija Mitrovića bili nadomak finala, međutim, izvođenjem penala, izmakla im je prilika za osvajanje trofeja. Ekipa tića nastupila je u sastavu: Matej Knez, Roko Kulaš, Luka Kapitanović, Mateo Mitrović, Mihael Rašin, Niko Kulaš, Niko Birkić, Berto Mrvica, Toni Kajtazi i Luka Radas. Trener: Antonio Mitrović.

Možda mnoge iznenađuje ovaj veliki uspjeh naših momaka ali nas koji pratimo njihov svakodnevni rad, profesionalnost i predanost, ipak ne. O ovim momcima koji su prohujali subotnjim kupom i za dlaku ispustili prvenstvo ipak ćete puno više slušati i čitati u budućnosti. Također, pohvale i našem mladom treneru Vidakoviću koji je u finalu nadmudrio poznatog šibenskog trenera futsala Antu Mijata, voditelja škole futsala prvoligaša iz Šibenika. Ponosni smo da je ova družina dio kluba te veliko hvala trenerima koji ih okupljaju ali i roditeljima koji trpe njihovu odsutnost! Naša prva momčad ima čvrstu budućnost i trener Kolačko može mirno spavati! – rekao je predsjednik kluba Mile Uroda.

Mile Uroda

Podsjetimo, zbog pandemije prvenstveni dio natjecanja zaključen je ranije trenutnim stanjem na tablici: pioniri su osvojili izvrsno 2. dok su tići na kraju četvrti.


Fotografije: Fotoklub Biograd


FOTOGALERIJA (30)


Skoči do alatne trake