Nedjelja, 14 srpnja, 2024

[NAUTIČKI SAJAM] Biograd Boat Show od 21. do 25. listopada 2020.

U lipnju ove godine organizator turistička tvrtka Ilirija d.d. priopćila je javnosti novi datum održavanja Biograd Boat Show: od 21. do 25. listopada 2020. godine.
Još je mjesec dana do otvaranja 22. Biograd Boat Showa na kojem će biti više od sto četrdeset izlagača. Ova činjenica pokazuje otpornost nautičke industrije i ulijeva optimizam u ovim izazovnim poslovnim vremenima. Što smo bliže otvaranju, organizator očekujem da će se mnogobrojne prijave tek potvrditi.
Tri najveća izlagača su prijavila izlaganje s ukupno 28 plovila prosječne duljine veće od jedanaeset metara.
Do sada najveće prijavljeno plovilo koje će biti izloženo je Elling E6, dužine 20 metara https://www.ellingyachting.com/the-elling-motor-yacht-range/157727/elling-e6/

Ilirija d.d. je za Biograd Boat Show dobila punu podršku Stožera civilne zaštite Zadarske županije i nastavlja planiranje događaja sukladno propisanim mjerama kako bi se osigurala sigurnost izlagača i posjetitelja.
Dvadeset i drugi međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke tvrtke iz Biograda na Moru, svoje ovogodišnje izdanje prilagodit će novim oklonostima. Kako bi se poštivale  epidemiološke mjere održavanja distance, najveći sajam plovila u srednjoj Europi održat će se jedan dan duže odnosno sveukupno pet dana u Marini Kornati u Biogradu na Moru. S obzirom da je sajam na otvorenom i na moru, svježi zrak i otvoreni prostori omogućuju sigurnije okruženje.
Kako bi zadovoljili međunarodne i nacionalne zdravstvene i sigurnosne kriterije, Ilirija d.d. vrlo pažljivo prati trenutno stanje i priprema se za uvođenje mjera namijenjenih javnoj sigurnosti odnosno sigurnosti izlagača i posjetitelja. Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarda sigurnosti u organizaciji sajma.
Biograd Boat Show kroz prethodne dvadeset i jedne godine održavanja isprofilirao se kao vrhunska nautička manifestacija, najveći sajam plovila u srednjoj Europi i nezaobilazno nautičko središte, a u nacionalnim okvirima uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i nautičke industrije sajam se promovira i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj gdje se na jednom mjestu okupljaju svi njegovi ključni segmenti. Svijesni uloge i značaja Biograd Boat Show-a za nautičku industriju i turizam, sajam će u mjesecu listopadu pokazati njihove novitete te zasigurno ubrzati i olakšati B2B umrežavanje za pripremu poslovne godine 2021.


Skoči do alatne trake