Subota, 20 srpnja, 2024

[OSNOVNA ŠKOLA SV. FILIP I JAKOV] U petak podjela udžbenika

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će podjela udžbenika za učenike OŠ SV. FILIP I JAKOV biti u petak 28. kolovoza 2020. od 8.00 do 14.00 sati.

Za učenike razredne nastave područnih škola Sv. Petar na Moru, Turanj, Raštane Donje te Sikovo podjela će biti u navedenim područnim školama.

Za učenike razredne nastave koji nastavu pohađaju u matičnoj školi te za sve učenike predmetne nastave, udžbenici će se dijeliti u matičnoj školskoj zgradi. Udžbenike preuzimaju roditelji prilikom čega potpisuju suglasnost koja se nalazi u prilogu ove obavijesti. U slučaju da netko od roditelja nije u mogućnosti osobno preuzeti udžbenike u tom terminu, umjesto njega ih može pridići netko od ukućana ili rodbine, susjeda, ali pod uvjetom da navedenu SUGLASNOST sami isprintaju i pošalju potpisanu. Roditelj popunjava sve osim broja kompleta koji unosi razrednik prilikom primopredaje.

MOLIMO SVE RODITELJE DA PRILIKOM DOLASKA, A ZBOG EPIDEMIOLOŠKIH MJERA, NE ULAZE U ŠKOLSKE ZGRADE VEĆ DA NA ULAZU PRIČEKAJU RAZREDNIKA ILI DEŽURNOG UČITELJA KOJI ĆE IM DATI DALJNJE UPUTE!


Skoči do alatne trake