Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

[NOVI DATUM] “Biograd Boat Show” ove godine trajat će jedan dan duže, otvaranje 21. listopada 2020.

22. Međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke tvrtke iz Biograda na Moru, svoje ovogodišnje izdanje prilagodit će novim oklonostima.
Kako bi se poštivale  epidemiološke mjere održavanja distance, najveći sajam plovila u srednjoj Europi održat će se jedan dan duže, odnosno, sveukupno pet dana i to u razdoblju od 21. do 25. listopada 2020. godine. u Marini Kornati, Biograd na Moru. S obzirom da je sajam na otvorenom i na moru, svježi zrak i otvoreni prostori omogućuju sigurnije okruženje.
Kako bi zadovoljili međunarodne i nacionalne zdravstvene i sigurnosne kriterije, Ilirija d.d. vrlo pažljivo prati trenutno stanje i priprema se za uvođenje mjera namijenjenih javnoj sigurnosti odnosno sigurnosti izlagača i posjetitelja. Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarada sigurnosti u organizaciji sajma.
Biograd Boat Show, u prethodnih dvadeset i jednu godinu, isprofilirao se kao vrhunska nautička manifestacija, najveći sajam plovila u srednjoj Europi i nezaobilazno nautičko središte, a u nacionalnim okvirima, uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i nautičke industrije, sajam se promovira i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj gdje se na jednom mjestu okupljaju svi njegovi ključni segmenti. Svijesni uloge i značaja Biograd Boat Show-a za nautičku industriju i turizam, sajam će u mjesecu listopadu pokazati njihove novitete te zasigurno ubrzati i olakšati B2B umrežavanje za pripremu poslovne godine 2021.


Videopresjek s prošlogodišnjeg Biograd Boat Showa

Skoči do alatne trake