Četvrtak, 28 ožujka, 2024

[BIOGRAD NA MORU] Pojašnjenje odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka

Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru objavio je pojašnjenje odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.
Naime, građani s prebivalištem u Gradu Biogradu na Moru mogu se kretati unutar granica Grada Biograda na Moru uz pridržavanje svih propisanih mjera sprječavanja širenja bolesti Koronavirus.
Za potrebe odlaska liječniku izvan prebivališta potrebno se obratiti svojem liječniku opće medicine koji će izdati potrebnu propusnicu.
Svi koji putuju na posao izvan mjesta prebivališta, odnosno Grada Biograda na Moru, trebaju imati propusnicu poslodavca.
Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru izdavat će propusnice samo za slučajeve iz točke “II. e” koja glasi: “- iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.”, i to od 8.00 do 12.00 sati.
Za izdavanje ove vrste propusnice potrebno je obratiti se Stožeru civilne zaštite Grada Biograda na Moru na broj 095 5510 738 ili na [email protected].
Obavezno je kontaktirati Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru putem mobitela ili emaila zbog dogovora oko isporuke propusnice!







Skoči do alatne trake