Četvrtak, 18 srpnja, 2024

[KAMPANJA] Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Sv. Filip i Jakov

U jednodnevnom obilasku Zadarske županije aktualna predsjednica Republike Hrvatske i kandidatkinja HDZ-a na skorašnjim predsjedničkim izborima Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je i Sv. Filip i Jakov. Srdačan i topao doček na filipjanskoj rivi zadržao je predsjednicu i dulje od protokolom predviđenog vremena.

Sv. Filip i Jakov i Općina Sv. Filip i Jakov imali su čast da svjedoče prvom posjetu nekog od predsjednika Republike Hrvatske, od vremena prvog predsjednika i utemeljitelja hrvatske državnosti Franje Tuđmana do danas. Riječi dobrodošlice uz buket cvijeća predsjednici Kolindi zaželio je općinski načelnik Zoran Pelicarić uz pratnju domaćeg Kulturno-umjetničkog društva Sveti Roko, župana Zadarske županije Božidara Longina, predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Božidara Kalmete i drugih.

– Pozivam sve vas i vaše sumještane da izađu na izbore 22. prosinca jer tad se odlučuje o budućnosti Hrvatske. Nije stvar voli li netko Kolindu ili ne, netko više, netko manje, ali bih rekla onako bez lažne skromnosti: Hrvatska zna a i Kolinda zna, hoće i može. Znam da ja imam i vrlina i mana ali mislim da je najljepša vrlina kod sviju nas domoljublje, to što volimo obitelj, što volimo naše mame, tate, djedove i bake, što brinemo o našim kćerima i sinovima da budu imali puno bolji život nego što smo ga imali. I što smo ambiciozni i sposobni da odvedemo Hrvatsku tamo gdje odista želimo vidjeti, da to bude zemlja u kojoj će se lijepo živjeti, raditi ali i zapjevati i zabaviti! – poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Isto tako, Kolinda Grabar-Kitarović ovom prigodom posjetila je i štićenike Centra za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov.  
Zajedničkom fotografijom, i uz brojne usputne selfieje sa svojim simpatizerima, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nastavila je posjet županiji odlaskom u Zadar. Prethodno je posjetila još Benkovac, Poličnik, Galovac i Bibinje.


FOTOGALERIJA (35)

FOTO: Boris Zubčić/Stjepan Mišulić


Skoči do alatne trake