Subota, 20 srpnja, 2024

[U MAŠKOVIĆA HANU] Započele prijave za treću „Manifestaciju mladih maslinovih ulja“

Pozivaju se zainteresirani maslinari s područja Biograda na Moru, Sv. Filip i Jakova, Pašmana, Tkona i Pakoštana da se prijave na treću „Manifestaciju mladih maslinovih ulja“ u Mašković Hanu, subota 11. siječnja 2020. godine s početkom u 17 sati.

Uzorci se mogu predati u velikoj vijećnici Općine Pakoštane (prizemlje općinske zgrade) od ponedjeljka do petka u periodu od 8.00 do 9.00 sati i u Mašković hanu na recepciji hotela od 8.00 do 14.00 sati kroz cijeli tjedan u periodu od 18.11.2019. do 6.12.2019. godine!

Kotizacija u iznosu 300,00 kn koja se plaća prilikom predaje uzorka a pokriva troškove kemijske analize, organoleptičkog ocjenjivanja, svečanu večeru za jednu osobu te sudjelovanje u nagradnom fondu!

Zbog ograničenog broja natjecatelja (maksimalno 100 uzoraka i 50 natjecatelja dakle maksimalno 2 uzorka po natjecatelju) organizator zadržava pravo da može skratiti rok prijave ako se ranije zaprimi maksimalni broj natjecatelja.

Moguća je dostava uzorka i poštom.

Potrebna količina uzorka za testiranje iznosi 0,5 litre maslinovog ulja, a osobito se mole natjecatelji da obrate pozornost na čistoću i kvalitetu ambalaže za prikupljanje uzorka!

Manifestacija se odvija u organizaciji Agencije han Vrana i u suradnji s Općinom Pakoštane, Zavodom za javno zdravstvo Zadar i Turističkom zajednicom općine Pakoštane.

Vidimo se na fešti od ulja u Maškovića hanu u subotu 11. siječnja 2020 godine s početkom u 17 sati, poručuju organizatori.


Skoči do alatne trake