Subota, 27 srpnja, 2024

[KINO SV. FILIP I JAKOV] Prijavite se na radionicu zborskog pjevanja

Prijavite se na radionicu zborskog pjevanja u sklopu projekta “K.I.N.O. – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje“ koja će se održavati svakog četvrtka počevši od 21. studenog 2019. pa sve do 19. prosinca 2019. s početkom u 17:00 sati u kino dvorani Sv. Filip i Jakov.
Radionica zborskog pjevanja je druga u nizu aktivnosti ,,Radionice u Tinelu”. Voditeljica radionice je članica a cappella skupine A.K.A. Crescendo Matea Biloglav.
Projekt ,,KINO – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje”, s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 kuna, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 85-postotnom iznosu bespovratnih sredstava od  1.784.762,05 kuna dok se preostalih 15 posto u iznosu od 314.958,01 kuna, osigurava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

A.K.A. Crescendo

Projekt je prijavljen na javni poziv „Kultura u centru-potpora razvoju javno-civilnog partnerstava u kulturi“, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost “U Pokretu” Lucije Mikas, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga “Centar nezavisne kulture” koja je ujedno i provoditelj projekta.
Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO – Centar za Kulturu, Inovaciju i Obrazovanje.

Prijaviti se možete na email [email protected] ili na 095 3791 234.


Skoči do alatne trake