Petak, 19 travnja, 2024

[KINO SV. FILIP I JAKOV] Prijavite se na „Druženje u Tinelu“ uz radionice izrade namještaja i sadnju vrta u dvorištu kina

Udruga za kulturu i umjetnost poziva na aktivnost pod nazivom „1.  druženje u Tinelu“ u sklopu projekta „KINO – Centar za Kulturi, Inovaciju i Obrazovanje“ kojeg provodi Zajednica udruga „Centar nezavisne kulture“ Zadar.

Aktivnost će se održati 7. rujna 2019. s početkom u 18 sati u predvorju Kino dvorane u Sv. Filip i Jakovu.

U prvoj od ukupno pet aktivnosti naslova „Druženje u Tinelu“ bit će osmišljena radionica kroz koju će se izrađivati namještaj i zasaditi vrt u dvorištu kina. Isto tako, prikupit će se i prijedlozi za ostale edukativne radionice koje će se održati u sklopu projekta.

Aktivnost je besplatna i otvorena za sve dobne skupine, a bit će osiguran i catering. Prijave se obavljaju na email adresu
[email protected] ili na telefon 095 3791 234.

Projekt „KINO – Centar za Kulturi, Inovaciju i Obrazovanje“, s kupnim proračunom od približno 2,1 milijun kuna, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od približno 1,79 milijuna kuna, odnosno 85 posto bespovratnih sredstava dok ostalih približno 315 tisuća kuna osigurava se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Prijavljen je na poziv Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi. Nositelj projekta je Udruga za kulturu i umjetnost „U pokretu“ Lucije Mikas uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga „Centar nezavisne kulture“ koja je ujedno i provoditelj projekta.


Skoči do alatne trake