Utorak, 23 srpnja, 2024

[KAZALIŠTE POD ZVIJEZDAMA] Slavko Sobin i Petra Kurtela svojom izvedbom oduševili gledatelje biogradske ljetne pozornice

Turistička zajednica grada Biograda na Moru u sklopu programa Biograd Summer 2019. na Narodnom trgu organizirala je ove ljetne sezone i kazališne predstave za djecu i odrasle objedinjene pod nazivom „Kazalište pod zvijezdama“.
Predstave koje su se odigrale na trgu u staroj jezgri grada privukle su velik broj posjetitelja pa možemo zaključiti kako Narodni trg nikad nije bio posjećeniji kao ovoga ljeta.

Nakon niza zanimljivih predstava koje su se kroz mjesec srpanj i kolovoz odigrale na ljetnoj pozornici, svoju izvedbu imala je hit-komedija intrigantnog naslova „Who the f**k is Biba?“ u kojoj glume trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca Slavko Sobin i kazališna i televizijska glumica Petra Kurtela.
Sat vremena čistog kazališnog užitka u kome su glumci ove predstave utjelovili Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe.
Na završetku, uslijedilo je fotografiranje s Petrom i Slavkom koji su, puni pozitivne energije, bili prezadovoljni izvedenom predstavom i kako ju je publika primila te dodali kako nestrpljivo čekaju ponovni nastup u Biogradu.

Predstava “Who the fuc*k is Biba?’ govori o „friškim“ supružnicima Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon vjenčanja. Imaju problema i to takvih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika, stajalo je u najavi ove predstave.
Predstava je nastala iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji redatelja Borisa Kovačevića i aranžmanu B GLAD produkcije.


Skoči do alatne trake