Srijeda, 22 svibnja, 2024

[VRANSKO JEZERO] Otvoren adrenalinski park za djecu i odrasle

U Parku prirode Vransko jezero otvoren je adrenalinski park za djecu i odrasle smješten nadomak info-centra Crkvine u šumi pinija.
Testirajte svoju spretnost i doživite u jedinstvenom krajoliku nezaboravnu avanturu. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spuštanje ziplineom probudit će pustolova u vama.
Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas radnim danima od 9:00 – 12:00 sati i od 16:00 – 21:00 sat te vikendom od 9:00 – 21:00 sat.
Postavljanje adrenalinskog parka sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji je dio projekta ”Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero”.
Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“.
Svrha odnosno specifični cilj Projekta je povećanje privlačnosti i edukativnih sadržaja te uspostava boljeg upravljanja posjetiteljima u Parku prirode Vransko jezero.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 023/383 181  ili e-mailom: [email protected].

Cjenik usluga Parka prirode Vransko jezero pogledajte ovdje.


Skoči do alatne trake