Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

[NOVA PRODAVAONICA] U Biogradu otvoren Tommy Maximarket! [PROMO]

U Biogradu na Moru, na glavnoj gradskoj ulici koja vodi od Jadranske magistrale do obale, Dr. Franje Tuđmana 80, svečano je otvorena dvjesto i peta po redu Tommy prodavaonica u Hrvatskoj!
Već od rana jutra kupci su pohrlili prema policama suvremenog uređenog Tommy Maximarketa koji se prostire na devetsto četvornih metara površine, broji četrdeset parkirnih mjesta, a moguće mu je prići i iz glavne Ulice dr. Franje Tuđmana i sporedne Ruđera Boškovića.

Tommy Maximarket Biograd na Moru opremljen je po suvremenim standardima kako bi potrošačima bila omogućena još veća razina doživljaja kupovine.
Novi prodajni prostor, u biogradskom Tommy Maximarketu nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu, prehrambenu i neprehrambenu, kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Dnevno svježi proizvodi iz asortimana svježeg voća i povrća, svježeg mesa i ribe, kruha i pekarskih proizvoda te gastronomije – gotovih jela, posebno su značajan dio Tommyjeve ponude čijoj svježini i kvaliteti Tommy posvećuje posebnu pozornost.

Iznimno bitno, vrijedi naglasiti, da je u biogradskom Tommy Maximarketu zaposleno ukupno dvadeset pet novih djelatnika.
U povodu svečanog otvaranja još jedne nove Tommy prodavaonice u Hrvatskoj, uprava Tommya odlučila je darovati novčana sredstva lokalnoj zajednici u ukupnoj visini od 20 tisuća kuna. Tako je regionalni rukovoditelj – regije sjever Zoran Jukić svečano uručio pet tisuća kuna biogradskoj udruzi za promicanje volonterskog rada „Volonter“ dok je direktor prodaje Tommya Marin Rončević Dječjem vrtiću Biograd uručio iznos od 15 tisuća kuna.

U ime udruge „Volonter“ donaciju su preuzeli Lobel Krpina i privremena pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biograda na Moru Drina Bešenić dok je u ime biogradskog dječjeg vrtića to učinila ravnateljica Esma Brzić.
– U svim područjima gdje poslujemo intenzivno surađujemo s lokalnom zajednicom na način da podupiremo društvene, socijalne, kulturne i sportske projekte, organizacije i pojedince. U Biogradu smo u dogovoru s lokalnom upravom donirali sredstva dječjem vrtići i udruzi „Volonter“, kako bi na taj način pridonijeli razvoju lokalne zajednice i poboljšanju kvalitete života stanovništva. – kazao nam je Dario Mamić iz Korporativnih komunikacija tvrtke Tommy.

Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, tvrtka Tommy d.o.o. konstantno ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji kako prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima, tako i zaposlenicima.

Selektivnim pristupom i primjenom visokih kvalitativnih standarda uz poštivanje svih zakonima propisanih procedura, Tommy za svoje kupce odabire dnevno svježe proizvode, preferirajući proizvođače iz Hrvatske, a posebno potiče suradnju s regionalnim proizvođačima iz bližega regionalnog okruženja gradova i županija u kojima posluje.

Danas je Tommy jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća tvrtka i poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu spada u hrvatski TOP 40 te u red dvadeset najvećih tvrtki u privatnom vlasništvu.Radno vrijeme:

ponedjeljak-subota: 7.00 – 21.00 h
nedjelja: 7.00 – 21.00 h


Skoči do alatne trake