Srijeda, 22 svibnja, 2024

[NAJAVA] Komičar Luka Bulić s Bullhitom ove subote dolazi u Bure Centar

Poznati hrvatski imitator, komičar, glazbenik, voditelj i Bullhit maker Luka Bulić nastupit će za djecu u subotu, 13. travnja 2019., u Bure Centru, u Biogradu na Moru, s početkom u 18 sati.

Inače voditelj na radiju Antena Zagreb, Luka Bulić oduševljava hrvatsku javnost svojim Bullhitovima za koje dobiva inspiraciju u aktualnim događanjima u Hrvatskoj. Na pregledima koje njegove pjesme imaju na YouTubeu mogli bi mu pozavidjeti mnogi glazbenici. Luku prati više od 160 tisuća pratitelja na YouTube-u dok na Facebooku ima više od 131 tisuće fanova.

Luka Bulić nastupa u Bure Centru povodom uskrsnog izdanja „Đira do Bure Centra“ što je naziv za jednu subotu u mjesecu kada posjetitelji mogu uživati u zabavnim događanjima i obaviti odličan shopping zahvaljujući super popustima koje taj dan nude trgovine.

Zabavni program u subotu počinje u 18 sati nastupom plesne skupine Zazu nakon čega slijedi nastup Luke koji je pripremio niz zabavnih Bullhitova. Djeca koja budu htjela, moći će mu se pridružiti u izvedbi.


Skoči do alatne trake