Subota, 20 travnja, 2024

1. Biograd Balloon Jump: Ne propustite najšarenije i najveselije događanje ovog ljeta

Turistička zajednica grada Biograd na Moru u suradnji s marketinškom agencijom FortitudoUp stvara najpozitivnije, najšarenije popodne ovog ljeta u Biogradu!

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da dođete ovaj petak, 17. Kolovoza 2018., na bazen Ilirija gdje već od 17 sati započinju igre i zabavne ludorije s balonima koje će koordinirati stručni tim Ilirijinih animatora.

Vrhunac će biti u 18,30 sati kada će se svi prijavljeni sudionici poredati oko bazena s balonima, zajedno skočiti i istodobno pustiti balone u zrak! U samom srcu Dalmacije, u Biogradu, skakat će se 1. Biograd Balloon jump!

Za sudjelovanje na Balloon jump-u  biti će potrebno prijaviti se na pultu Turističke zajednice grada  Biograda na Moru od 17 sati na bazenu Ilirija. Prilikom prijave  svakom će se sudioniku uručiti narukvica s kojom će netom prije 18,30 moći preuzeti balon za skok.

Ovim putem pozivamo djecu i njihove roditelje da nam se pridruže  u čim većem broju jer ulaz je besplatan. Ne propustite najšarenije i najveselije događanje ovoga ljeta i ne propustite vidjeti nebo iznad Biograda obojano svim bojama!


Napomena:

Mogu skakati isključivo djeca koji su DOBRI PLIVAČI.

Svi baloni koji će se puštati u zrak su BIORAZGRADIVI.

Događaj će biti fotografiran te molimo roditelje koji ne žele da njihovo dijete bude fotografirano, da ista ne sudjeluju u događanju.


 

Skoči do alatne trake