Petak, 12 travnja, 2024

Obavijest o polaganju ribičkog ispita u organizaciji JU Park prirode Vransko jezero

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita za sve športske ribolovce s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije koji do sada nisu položili ispit kao i za sve buduće ribolovce.
Polaganje ispita provest će povjerenstvo Športsko-ribolovnog saveza Splitsko-dalmatinske županije u subotu, 9. lipnja 2018. u upravi Parka prirode Vransko jezero u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2, s početkom u 16 sati. Naknada za polaganje ispita iznosi 150,00 kn, a uplata će se izvršavati neposredno pred polaganje pismenog ispita koji traje 60 minuta. Provjeru identiteta povjerenstvo će izvršiti na temelju osobne iskaznice, a potrebno je donijeti i OIB te kemijsku olovku.
Bez položenog ispita ne može se obavljati rekreacijsko-športski ribolov s godišnjom dozvolom te su ispitu dužni pristupiti svi ribolovci stariji od 15 godina.
Materijali potrebni za polaganje ribičkog ispita dostupni su na web stranicama Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, u rubrici “Priručnici HŠRS” (Priručnik za športski ribolov) i “Ribolovni propisi”.

Prijave za polaganje ribičkog ispita obavezno izvršiti najkasnije do 5. lipnja 2018. na 023/383-181 ili [email protected],  a za održavanje ispita potrebne su prijave minimalno 5 kandidata.

Skoči do alatne trake