Srijeda, 22 svibnja, 2024

Filipjansko-zadarski bend “Jeremiah’s” objavio glazbeni spot za pjesmu „Little Brains“

Filipjansko-zadarski bend “Jeremiah’s” objavio je glazbeni spot za pjesmu „Little Brains“ snimljenog za vrijeme boravka u Sjedinjenim Američkim državama i sudjelovanja na 34. International Blues Challengeu. Zvučni zapis snimljen je u impresivnom Dark Horse Recording Studiju nedaleko od američkog glazbenog središta Nashvillea u saveznoj državi Tennessee.
Podsjetimo, bend “Jeremiah’s”, čine šest članova: Jeremija Eškinja na bubnju, Roko Vodopija na gitari, Mirta Juran kao vokal, Luka Ćetković na bas gitari, Frane Škara na usnoj harmonici te Ante Brzić na trubi i kao vokal. Pobjedom na 9. Croatian Blues Challengeu održanom u Zagrebu ostvarili su pravo predstavljati hrvatske glazbenike u gradu bluesa u Memphisu na International Blues Challengeu.
Za vrijeme desetodnevne turneje poslušali su na stotine bendova u dva izrazito glazbena grada, Nashvilleu i Memphisu, i odsvirali četiri svirke u sklopu festivala među dvjesto najboljih blues bendova u svijetu. Bili su produktivni pa su snimili čak pet pjesama za novi album „Time to Rob“ u vrhunskom glazbenom studiju Dark Horse Recording Studiju. Upravo objavljeni spot „Little Brains“ svojevrsna je najava uskoro izlazećeg albuma „Time to Rob“.
Datume koncerata „Jeremiah’s“ benda možete pratiti na njihovoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/JeremiahsProkletnici/ . Spot pogledajte na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=hBD0Ro3wSCM&feature=youtu.be


 

 

Skoči do alatne trake