Petak, 12 srpnja, 2024

Za cvjećare i sve one koji žele naučiti nešto više o cvjetnom dizajnu: Na „Festival cvijeća Zadarske županije u Sv. Filip i Jakovu“ stiže jedan od najnagrađivanijih cvjetnih dizajnera Britanac Neil Whittaker

Neil Whittaker najbolje je britanski cvjetni dizajner i jedan je od najboljih i najnagrađivanijih cvjetnih dizajnera današnjice. Osvojio je mnoge nagrade, prvenstva i priznanja po cijelom svijetu a na posljednjem Interflora World Cup-u u Berlinu 2015. ostvario je svoj najveći uspjeh: drugo mjesto na svijetu. Vrijedi podsjetiti da je Interflora World Cup najprestižnije natjecanje cvjetnih dizajnera i održava se svake četiri godine.
Kao izniman učitelj Neil Whittaker održava seminare, radionice i demonstracije te svoje znanje prenosi drugima po cijelom svijetu.
Osim toga, angažiran je i kao ambasador za Smithers-Oasis, surađuje s National Association of Flower Arrangers, radi za razne TV-postaje, kao što su MTV i BBC, piše knjige i surađuje s mnogim svjetski poznatim dizajnerima.
U sklopu ovogodišnje osamnaeste po redu manifestacije „Festival cvijeća Zadarske županije u Sv. Filip i Jakovu“ održat će seminar/demonstraciju na temu „Vjenčanja – detalji“ i pokazati najnovije trendove i ideje u izradi sitnih ali bitnih detalja koji vjenčanja čine doista posebnima. Seminar/demonstracija namijenjen je cvjećarima ali svima onima koje žele naučiti više o cvjetnom dizajnu i tehnici aranžiranja.


Datum: 26. travnja 2018.
Trajanje: 9,30-13,00 sati/14,00 do 17,00 sati;
Participacija: 750,00 kuna;
Rezervacija obvezna.

Informacije i rezervacije: [email protected] ; tel: 091 2321 632

Više informacija o cvjetnom dizajneru Neilu Whittakeru: http://www.flowerweb.com/en/user/designer/97613/Neil-Whittaker


 

Skoči do alatne trake