Petak, 12 srpnja, 2024

Klara Ivanović briljirala na Fashion Arena Mostar 2017.: Košulje s porukom postaju “must have”

Poznata modna dizajnerica Klara Ivanović iz Biograda na Moru predstavila je romantičnu i bajkovitu kolekciju na Fashion Arena Mostar 2017. te oduševila svih svojim brendom “Carol”.
Predstavila je pritom kombinaciju elegantnih i romantičnih haljina, unikatnih vjenčanica te jedan sasvim poseban odjevni komad “košulju s porukama” koja će vjerujemo u vrlo kratkom vremenu postati “must have” svake žene koja želi imati svoj prepoznatljiv i osebujan stil.
Mnoge modne blogerice, manekenke i žene svih dobnih granica možemo primijetiti kako nose “košulje s porukom” poznatog brenda Carol, a ono što sve veseli jest da neke poruke same klijentice osmisle ,a poznata dizajnerica ih ručno slika na tkaninu što ih čini prepoznatljivim i savršenim modnim dodatkom.
Kolekcija obuhvaća neke nove odjevne komade ali i kolekciju Lady of the Lake koja je ostavila snažan utisak na modnoj sceni jer poznata dizajnerica je s novom kolekcijom samo nastavila priču na tu kolekciju pa je kompletna nova linija zaokružena u njenom prepoznatljivom i osebujnom stilu.
Zašto mnoge žene obožavaju odjeću s potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović i njenog brenda Carol  jest što oslikava tkaninu te svaki komad odjeće s njenim potpisom postaje malo umjetničko djelo, a najnoviji trendovi su razni printevi na tekstilu pa su kroz kolekcije prikazane i ilustracije koje dizajnerica crta i što je svrstava u sam vrh modne scene. 

Skoči do alatne trake