Petak, 19 travnja, 2024

“dm” za projekt “Pomoć u kući starijim osobama” darovao Gradskom društvu Crvenog križa Biograd na Moru donaciju u vrijednosti oko 32 tisuće kuna

U okviru inicijative „Jer sve smo to MI!“ Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru od lanca trgovina „dm“ primilo je iznimno vrijednu donaciju u vrijednosti od gotovo 32 tisuće kuna. Higijenski paketi i sredstva za održavanje doma biogradskom Crvenom križu dobro će doći u realizaciji projekta „Pomoć u kući starijim osobama“ na području općina Sv. Filip i Jakov i Pašman. Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru, kroz ovaj projekt kojeg financiraju spomenute jedinice lokalne samouprave, skrbi o trideset i devetero starije osobe.
Područna menadžerica „dm-a“ Tamara Vidaković svečano je u prostorijama biogradskog Crvenog križa uručila donaciju ravnateljici Crvenog križa Gradskog društva Biograd na Moru Branki Kulaš.
– Ponosni smo što je „dm“ postao dijelom projekta koji doprinosi poboljšanju kvalitete života starijih osoba. Inicijativa “Jer sve smo to MI!” objedinjuje 40 društveno odgovornih projekata, a projekt “Pomoć u kući starijim osobama” važan je dio cilja inicijative kojom dm želi potvrditi svoju opredijeljenost društveno odgovornom poslovanju i doprinosu zajednici. – rekla je Tamara Vidaković, područna menadžerica dm-a u pratnji djelatnice biogradskog „dm-a“ Daliborke Banov.
Program „Pomoć u kući starijim osobama“ jedan je od četrdeset društveno odgovornih projekata kojeg je „dm“ u povodu dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj podržao kroz inicijativu „Jer sve smo to MI!“.
– U ime Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru i korisnika projekta zahvaljujem dm-u na donaciji koja će nam olakšati brigu o starijim osobama i zahvaljujući kojoj ćemo se moći još više posvetiti poticanju druženja i uključivanja naših korisnika u društveni život zajednice što smatramo najvećom vrijednosti našeg projekta. – izjavila je Branka Kulaš, ravnateljica HCK – Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru.
Od  veljače ove godine od kada je pokrenuta inicijativa, „dm“ je primio više od dvije tisuće prijava iz cijele Hrvatske u kategorijama društveno korisnog djelovanja, zaštite okoliša i održivosti, kulture, znanosti i sporta.

Skoči do alatne trake