Petak, 19 travnja, 2024

Modni fotosession na Vranskom jezeru: Zadarski model Anita Maričić u haljinama biogradske dizajnerice Klare Ivanović

Zadarska manekenka Anita Maričić, u suradnji s poznatom dizajnericom odjeće Klarom Ivanović, maštovitom dizajnericom nakita Lucijom Klanac i spretnom vizažisticom Sendi Marijačić, ljeto je započela modnom promocijom u čarobnom ambijentu Parka prirode Vransko jezero. Bivša miss Dalmacije se, oduševljena kvalitetom modnih kreacija spomenutih dizajnerica, spremno i samouvjereno odazvala na promotivno snimanje, a mora se priznati da odjevena u Klarinu odjeću u kombinaciji s Lucijinim nakitom te za fotografiranje pažljivo pripremljena Sendinom šminkom, zaista izgleda izvrsno. Za odabir lokacije snimanja i fotografije zaslužan je zadarski fotograf Ivan Toman.
Klara Ivanović, koja se promovira pod brendom “Carol by Klara Ivanović”, naglašava da je ideja “carol” žene ljepota, romantika, karizma i elegancija. Klara kaže kako želi da se žene koje nose njezinu odjeću osjećaju božanstveno i posebno. Udobnost i praktičnost su joj jako važne pa tako kod izbora materijala uvijek bira materijale koji su udobni i laki za održavanje. Haute couture u Klari uvijek izaziva jednu vrstu divljenja i strahopoštovanja.
Osjećaj žene koja nosi takvu odjeću je nezamjenjiv, kao da nosi komad neba na sebi. Upravo takvu odjeću Klara želi dati svojim klijenticama kroz svoje oslikane kreacije.
Lucija Klanac je zadarska dizajnerica nakita u usponu. Za nju se u zadnjih godinu dana s razlogom interesira sve veći broj Zadranki. Lucija, promovirajući se pod brendom “Hoby Lucija”, za sebe kaže da joj je inspiracija šarenilo boja, voli kombinirati nespojive kombinacije i to joj itekako polazi od ruke. Ova skromna mlada dizajnerica najviše voli kad ima slobodu izražaja tijekom izrade nakita. Lucija izrađuje i modni nakit za malene princeze koje sve više prate modne korake svojih mama.
Sendi Marijačić je vizaštica već punih 8 godina tijekom kojih je osim šminkanja usavršila i threading obrva. Sendi kaže da uživa uljepšavati svaku ženu, bez obzira na dob i prigodu, kaže da je lice žene njezino slikarsko platno. Najviše ju usrećuju zadovoljne klijentice. Još kao djevojčica uzimala je maminu šminku i iskradala se kako bi se uređivala poput lutkice. Ta ljubav Sendi i šminke i dan danas traje.
Karizmatična Anita najavljuje nastavak suradnje s Klarom, Lucijom i Sendi, posebice na organizaciji modnih događanja u Zadru i okolici ovoga ljeta i ubuduće. Sigurni smo da će modne piste jako dobro zapamtiti ovaj odličan zadarski modni tim. Anita usput najavljuje i otvaranje vlastite modne agencije u suradnji s dugogodišnjom kolegicom Antonijom Grubić.


Skoči do alatne trake