Utorak, 23 srpnja, 2024

Velika promocija nogometa i grada Biograda na Moru: Stiže nogometni kamp Real Madrida, treneri kraljevskog kluba podučavat će domaće mlade nogometaše i trenere!

Od 1. do 5. travnja ove godine, u suradnji s HNK Primorac, u Biogradu na Moru će se održati nogometni kamp slavnog Real Madrida. Tijekom kampa treneri španjolskog kluba prezentirat će svoju nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača. Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od 7 do 17 godina, a s njima će raditi službeni treneri za mlađe uzraste Real Madrida. Na treninzima na gradskom stadionu „Kazimir i Silvio“ djeca će steći vrijednosti kao što su vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, solidarnost i trud.
Istodobno će se održavati i seminari za trenere gdje će prezentirati rad na najvišem stupnju u području taktike, tehnike, fizičke pripreme te ostalih nogometnih vrijednosti.
Svaki sudionik dobit će komplet dresa Real Madrida, diplomu i profesionalnu skupnu fotografiju, a onima koji se pokažu u najboljem svjetlu bit će ponuđen odlazak u Madrid u posjet kraljevskom klubu koji je i od FIFA-e proglašen za najbolji klub u 20. stoljeću.
Dolazak po prvi puta Real Madrid fondacije u Hrvatsku organizira agencija „Be free football – Zlatko Marić“ u suradnji s biogradskim nogometnim klubom Primorac. Cijena aranžmana po jednom sudioniku kampa je 250,00 eura, a broj sudionika je ograničen.

Skoči do alatne trake