Petak, 14 lipnja, 2024

“Centar za obuku Sv. Filip i Jakov” poziva nezaposlene na edukacijske programe

U sklopu provedbe EU projekta “Centar za obuku Sv. Filip i Jakov” (“Training centre Sv. Filip i Jakov”) Općina Sv. Filip i Jakov zajedno s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar, Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Laura, Općinom Pašman i Općinom Galovac poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za edukacije u jednom ili više od ponuđenih programa:

  1. Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz turističkog sektora na engleskom jeziku
  2. Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz područja vezanog uz servis brodova, na hrvatskom i engleskom jeziku


Edukacija je financirana od strane Europske unije i Općine Sv. Filip i Jakov s partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodijeljene potvrde o uspješnom završenim edukacijskim programima.

Prijaviti se i saznati više informacija možete putem:

ili u Klubu za zapošljavanje: Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov.

Molimo nezaposlene da se prijave najkasnije do 10. listopada 2015. g., prilože životopis (ili napišu osobne podatke) i navedu kontakt broj i program. Molimo prijavitelje da dostave potvrdu s HZZ-a da su u evidenciji nezaposlenih osoba.

Edukacijski programi se provode tri tjedna i počinju s radom 12. listopada 2015. g. u prostorijama Općinske vijećnice – Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov o čemu će polaznici biti pravovremeno obaviješteni.

Općina Sveti Filip i Jakov započela je s partnerima 28. veljače 2015. provođenje EU projekta „Centar za obuku Sv. Filip i Jakov“ („Training centre Sv. Filip i Jakov“) u trajanju od 12 mjeseci kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 67.567,24 EUR uz sufinanciranje od strane Europske unije u iznosu od 58.879,84 EUR tj. do 87,14% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta.

Skoči do alatne trake