Petak, 18 listopada, 2024

[SIKOVO] Općina Sv. Filip i Jakov gradi objekt društvene namjene – višenamjensku dvoranu za društvene aktivnosti

U Sikovu je u tijeku izgradnja objekta društvene namjene, odnsono višenamjenske dvorane vrijedne približno 162 tisuće eura bez PDV-a.
Cilj projekta je stvaranje prostora za organizaciju različitih društvenih aktivnosti, kulturnih događanja, seminara i sličnih događanja za lokalno stanovništvo.

Višenamjenska dvorana bit će prizemna građevina s jednim velikim višenamjenskim prostorom. Isto tako, u sklopu dvorane bit će osigurani sanitarni čvorovi prilagođeni muškim, ženskim i osobama smanjene pokretljivosti čime će se objekt učiniti u potpunosti pristupačnim za sve korisnike.

Projektirana dvorana bit će dizajnirana u skladu sa zahtjevima investitora za jednostavnu funkcionalnost i maksimalnu udobnost korisnika. Planirana udaljenost od susjednih parcela i regulacijske linije bit će minimalno pet metara što će osigurati adekvatan prostor za nesmetanu upotrebu i sigurnost objekta.

Ovaj projekat ima svrhu unaprijediti društveni život lokalne zajednice kroz pružanje modernog i funkcionalnog prostora za različite aktivnosti.


Skoči do alatne trake