Nedjelja, 27 listopada, 2024

[PLAŽA MOROVIĆKA] Potpisan ugovor za novih šezdeset metara glavne plaže u Turnju u vrijednosti od 273 tisuće eura

Općina Sv. Filip i Jakov i izvođač radova tvrtka Stipčević d.o.o. svečano su potpisali ugovor o javnoj nabavi radova uređenja plaže Morovićka u Turnju.

Radi se o četvrtoj pretposljednjoj fazi kojom će se glavna plaža u Turnju produžiti za oko šezdeset metara u smjeru Sv. Filip i Jakova, a vrijednim približno 273 tisuće eura.
– Ovaj projekt je nama jako bitan, zašto bitan – jer dugo traje. Uređenje plaže Morovićka započeo je 2019. godine u suradnji s Ministarstvom turizma i Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture i do sada je u plažu Morovićka uloženo oko 600 tisuća eura. Ovih 273 tisuće eura osigurano je od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a radovi se odnose na morski i kopneni plažni dio dok će šetnicu, drvored, nogostup i parkiralište financirati Općina Sv. Filip i Jakov. – istaknuo je Pelicarić.

Ugovor su potpisali općinski načelnik Zoran Pelicarić i direktorica tvrtke Stipčević d.o.o. Tina Stipčević Blatnjak. Radovi će započeti unutar petanest dana od potpisivanja ugovora dok je predviđeni rok izvođenja radova tri mjeseca.




Skoči do alatne trake