Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

[DAR ZA BOŽIĆ] Ilirija d.d. svojim je zaposlenicima isplatila božićnicu u iznosu od 4 tisuće kuna i dar za djecu u iznosu od 500 kuna po djetetu

Ilirija d.d., turistička tvrtka iz Biograda na Moru, kao društveno odgovoran poslovni sustav posebno u dijelu brige i odgovornosti za svojih 259 zaposlenika i njihovih 155 djece, isplatila je božićnicu u iznosu od 4 tisuće kuna i dar za djecu u iznosu od 500 kuna po djetetu do navršenih 15 godina.
-S obzirom na uspješno realiziranu poslovnu godinu, koja se odvijala u posebno izazovnim okolnostima, zaposlenici kao ključni nositelji poslovnog procesa značajno su pridonijeli poslovnim ostvarenjima kompanije. Stoga svijesni da kvalitetu usluge u turizmu stvaraju naši zaposlenici u 2021. godinu posebnu pažnju usmjerili smo u razvoj ljudskih potencijala i brigu o našim zaposlenicima i članovima njihovih obitelji. – kazao je Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d..
I u narednoj poslovnoj godini ova biogradska tvrtka će izrazitu pažnju posvetiti daljnjem razvoju motivirajućeg radnog okruženja.


Skoči do alatne trake