Nedjelja, 14 srpnja, 2024

[POMOĆ BOLNICI] Biogradsko društvo Crvenog križa uručilo vrijednu donaciju specijalnoj bolnici

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru, posredstvom Hrvatskog Crvenog križa, doniralo je Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru 660 kilograma ECOLAB deterdženta, odnosno trideset i tri posude u vrijednosti od nešto više od 36 tisuća kuna. 
Suradnja biogradskog društva Crvenog križa i Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru traje od početaka COVID-19 pandemije tijekom koje su osigurali bolnici manje količine posteljine, ručnika, pokrivača kao i zaštitne opreme za djelatnike.

– Ovom donacijom želimo podržati rad Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru za boljitak djelatnika ali i krajnjih korisnika koji koriste usluge bolnice. – rekla je Franka Troskot, ravnateljica biogradskog društva Crvenog križa.
Prijevoz donacije osiguran je od strane Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru te je primopredaja obavljena u krugu bolnice u društvu ravnatelja bolnice Mate Kutleše, medicinske sestre za kontrolu bolničkih infekcija Marijane Brkić i ravnateljice biogradskog društva Crvenog križa Franke Troskot.
– Ovim putem svakako se zahvaljujem pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo gospođi Radi Birkić i medicinskoj sestri za kontrolu bolničkih infekcija Marijani Brkić s kojima smo u svakodnevnoj komunikaciji kako bismo prepoznali potrebe bolnice i pokušali s ovakvim i sličnim donacijama podržati rad i trud svih zdravstvenih djelatnika, uprave i svog dodatnog osoblja koji su tu svakodnevno za naše sugrađane.­ – zaključila je Troskot.

Skoči do alatne trake