Petak, 12 srpnja, 2024

[JOŠ JEDAN SHOPPING CENTAR] U Biogradu na Moru gradi se 42. Kaufland u Hrvatskoj, otvorenje u prvom tromjesečju sljedeće godine

Radovi na gradilištu Kauflanda u Biogradu na Moru u punom su jeku. Vrata četrdeset druge trgovine Kauflanda u Hrvatskoj otvaraju se u prvom tromjesečju 2021. godine, a trgovina će se nalaziti na samom ulazu u grad na postoru nekadašnjeg motela Biograd.
U izgradnji je prodajna površina od čak 2.429 četvornih metara i dodatni prostor za zakup od 91 četvornog metra između kojih je i ugostiteljski objekt. Nova trgovina Kauflanda u Biogradu raspolagat će s velikim parkirnim prostorom za čak 191 automobil, a vlasnici električnih limenih ljubimaca na parkiralištu će moći potpuno besplatno napuniti svoje automobile zahvaljujući e-punionici s dva parkirališna mjesta.

Ova poslovnica Kauflanda će imati sustav za održivo gospodarenje otpadom, otpadnu energiju koristit će za grijanje, a imat će i ugrađen sustav za nadzor potrošnje struje i vode.
Kaufland mnogo truda ulaže u brigu o zaposlenicima koji su za ovu tvrtku uvijek na prvom mjestu što dokazuje i izgradnja prostorija namijenjenih samo zaposlenicima Kauflanda.


Skoči do alatne trake