Petak, 12 srpnja, 2024

[HUMANOST NA DJELU] Malonogometaši MNK Vrana kroz simbolične članarine pomogli sumještaninu te nabavili nove golove za najmlađe

U ovo nesretno doba korone, svaki iskaz ljudske dobrote, velikog srca i dobre volje nailazi u javnosti na još jači i pozitivniji odjek. Istaknuti primjer toga su malonogometaši Malonogometnog kluba Vrana iz Vrane koji su dvjema humanitarnim akcijama odlučili pomoći najmlađoj i onoj starijoj generaciji.


Naime, na igralištu područne osnovne škole u Vrani složni malonogometaši kupili su i postavili dva nova gola za mali nogomet, a školarcima darovali su lopte: dvije nogometne i jednu za igru „graničara“.

U drugoj akciji velikog srca odlučili su pomoći imovno slabije stojećem sumještaninu koji se nalazi u teškoj financijskoj i zdravstvenoj situaciji.
– Došli smo na ideju da naš klub MNK Vrana izradi članske iskaznice koje smo prodavali po simboličnoj cijeni za pedeset kuna te tako uplatom za članarinu prikupljeni novac darovali našem prijatelji kojem je svaka pomoć dobro došla. – rekao je predsjednik Malonogometnog kluba Vrana Kristian Šarić.
Humanitarna akcija trajala je od 31. listopada do 18. studenog ove godine.


Skoči do alatne trake