Četvrtak, 18 srpnja, 2024

[ZAPOSLENJE] Općina Sv. Filip i Jakov raspisala javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu Projekta „ZAŽELI – Sveti Filip i Jakov – faza II“

Općina Sveti Filip i Jakov raspisala je javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Sveti Filip i Jakov – faza II“ – Radnica za potporu i podršku starijim i nemoćnim osobama.

Osobe koje se prijavljuju na natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Općina Sv. Filip i Jakov, Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov, putem pošte (preporučeno) ili osobno najkasnije do (uključujući) 7. prosinca 2020. godine s naznakom: „Za natječaj – ZAŽELI – Sveti Filip i Jakov – faza II – NE OTVARAJ“.
Sve informacije o javnom pozivu mogu se dobiti dolaskom u općinsku upravu, Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sveti Filip i Jakov ili na sljedeće kontakte: T: 023/389-808, M: 099/260-3486, E-mail: [email protected].
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Poziv je objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnim pločama na adresi Općine Sveti Filip i Jakov, Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sveti Filip i Jakov te na internetskoj stranici Općine Sveti Filip i Jakov – www.opcina-svfilipjakov.hr .
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, provest će se intervju s Povjerenstvom za prijem u radni odnos. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra će se da je povukao prijavu na natječaj.
Kandidate će se najmanje pet dana prije održavanja provjere obavijestiti o vremenu i mjestu održavanja intervjua na službenoj web stranici Općine Sveti Filip i Jakov www.opcina-svfilipjakov.hr te putem elektroničke pošte koju kandidat dostavi u životopisu.
Projekt “ZAŽELI” jedan od najpopularnijih EU projekata u zemlji kojim se dugotrajno nezaposlene žene educiraju i zapošljavaju na poslovima gerontodomaćica te brinu za stare i nemoćne korisnike. Ovaj program pokrenut je s ciljem zapošljavanje žena i pomoći starijim osobama, a u proteklom periodu njegova trajanja u Republici Hrvatskoj priliku za rad dobilo je šest tisuća dugotrajno nezaposlenih žena. One su vodile brigu o gotovo 30 tisuća osoba starije životne dobi, a vrijednost 332 projekta provođena diljem države bila je preko milijardu kuna.


Skoči do alatne trake