Petak, 29 ožujka, 2024

[PROMETNA NESREĆA] Preminuo 72-godišnjak sa zadarskog područja

Kako su iz Policijske uprave zadarske javili, dana 10. studenog 2020.  u 12.40 sati na DC-08 u mjestu Turanj dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.
Prema prvim rezultatima očevida sumnja se da je do prometne nesreće  došlo na način da se 72-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kretao iz pravca Zadra prema Biograda te iz sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu prometnu traku i udario u kombi vozilo koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.
U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 72-godišnji vozač osobnog automobila. Vozaču i 55-godišnjem putniku u kombi vozilu pružena je liječnička pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.
Tijekom očevida u vremenu od 12.45 do 15.15 sati, promet se na spomenutoj dionici ceste odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.
Nadležno  državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće.


Skoči do alatne trake