Četvrtak, 23 svibnja, 2024

[IZBOR ZA MISS BOSNE I HERCEGOVINE 2019.] Finalistice za pripreme odabrale Biograd na Moru

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Biograda na Moru, dvadeset i dvije finalistice izbora Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta 2019. nalaze se u Biogradu na Moru u hotelu „Adria“, službenom hotelu za pripreme ovogodišnjih bosanskohercegovačkih finalistica.

Biograd na Moru, prenose bosanskohercegovački mediji, danas je poznato turističko i posebice nautičko središte u samom središtu jadranske obale, a djevojke su zajedno s organizatorima posjetile i neke od znamenitosti našeg grada i susjednih općina.
Tako su jedan dan provele i na vidikovcu „Kamenjak“ koji je djevojke oduševio nezaboravnim pogledom na jedan od najslikovitijih morskih kanala Pašmanski kanal i po njemu razasute otočiće.

Vidikovac Kamenjak nalazi se na području Parka prirode Vransko jezero kojeg čini najveće prirodno jezero u Hrvatskoj s okolnim prostorom, smješteno sasvim blizu mora. Kao jedno od rijetkih, gotovo netaknutih prirodnih staništa ptica vodarica, s izvorima pitke vode te područje osebujnih specifičnosti i bioraznolikosti, Vransko jezero s okolnim područjem proglašeno je parkom prirode.
Djevojke su isto tako posjetile i muzej u baštinskom hotelu „Maškovića han“ u Vrani gdje su mogle razgledati predmete iz turskog razdoblja pronađene na području Pakoštana i Vrane.

Ludu zabavu i nezaboravno iskustvo doživjele su u „Fun parku Biograd by Mirnovec“, zabavni park u Biogradu na Moru. Budući da zabavni park ima za svakoga ponešto, od adrenalinskih vožnji, klasične igre u igraonicama, dvoranama, kući strave, Dark Ride interaktivno putovanje i sličnog, djevojke su uživale u cjelokupnom iskustvu.  I ova avantura bila je ispunjena trenucima zabave, uzbuđenja i smijeha!


FOTOGALERIJA (41)


Skoči do alatne trake