Petak, 19 travnja, 2024

[PODUZETNIČKI INKUBATOR] Započelo prikupljanje iskaza interesa za poslovne prostorije inkubatora

U sklopu projekta “Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru” započelo je prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostorije Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru. 
Potencijalni korisnici Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru imaju na raspolaganju ukupno devet dvorana za proizvodnju i sedamnaest poslovnih ureda.
Nositelj projekta je Grad Biograd na Moru, a projektni partneri su Poduzetnički inkubator Biograd na Moru d.o.o., Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek i CEDRA Split j.d.o.o..
Projekt je započeo 1. rujna 2017. godine, a predviđeno vrijeme trajanja provedbe je dvadeset četiri mjeseca. 
Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 38 milijuna kuna od čega s oko 20 milijuna kuna sufinancira Europska Unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Inkubator na tri etaže moći će primiti šezdeset osam subjekata na prostoru od oko dvije tisuće i četiristo četvornih metara. 
Cilj projekta je doprinijeti održivom rastu poduzetništva i radnih mjesta kroz izgradnju poduzetničko-poslovne infrastrukture, razvoj postojećih i uspostavu novih poduzetničkih potpornih institucija i usluga. Ciljne skupine projekta su novi i postojeći mali i srednji poduzetnici, OPG-ovi, mladi, nezaposleni i/ili ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, inovatori, zadruge, udruge, obrazovni i sektor istraživanja, razvoja i inovacija (IRI) te jedinice lokalne samouprave. 

Više informacija možete pronaći na stranicama : 
http://www.poduzetnicki-inkubator-biograd.hr/najam-prostora
http://www.biogradnamoru.hr

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail adresu: [email protected].


Skoči do alatne trake