Subota, 20 travnja, 2024

Nova koncepcija i termin nekadašnjih “Biogradskog stola” i “Gastro stola”: Ove godine “Gastro Biograd”!

Dugogodišnja turistička manifestacija, izvorno „Dugi svehrvatski eno-eko-gastro-etno stol“, zatim „Biogradski stol“ pa posljednje dvije godine poznata pod imenom „Gastro stol“, ove godine dobiva kreativni zaokret te konceptualno i nominalno evoluira u atraktivni događaj pod nazivom „Gastro Biograd“!
Tako se od 22. do 24. lipnja 2018. u Biogradu na Moru na šetnici pored bazena Ilirija na rivi i na samom bazenu Ilirija održava manifestacija pod nazivom “Gastro Biograd”. Manifestaciju organiziraju Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Grad Biograd na Moru zajedno s turističkom tvrtkom Ilirijom d.d.
Za petak u 20,30 sati predviđen je Gastro obračun u kojem će svoje kulinarsko znanje i vještime odmjeriti dvojica vrsnih “chefova” Branko Ognjenović i David Skoko.
U Gastro zoni predstavit će se lokalni vinari i sirari uz degustaciju proizvoda a u Zoni Gastro putovnice posjetitelji će moći kušati jela takozvane zelene i plave Hrvatske.
U zabavnom dijelu pjevat će nam najprije u petak Mladen Grdović a zatim u subotu Ivan Zak. Nedjelja, posljednji dan “Gastro Biograda”, proteći će u mirnijem tonu budući da je rezervirana samo za izlaganje i prodaju sajamskih proizvoda.
“Gastro Biograd” spoj je gastro-događanja, sajma i zabave. Važno je istaknuti kako će ova manifestacija po svojim dimenzijama biti iznimno značajna koja će okupiti cijelu Hrvatsku, stvoriti simbiozu kontinentalne i priobalne turističke ponude te pokazati da Hrvatska raspolaže velikim turističkim resursima. – poručuju iz Turističke zajednice grada Biograda na Moru.

Izlagači za Gastro Biograd 2018 mogu se prijaviti putem emaila [email protected], telefonom +38523383123 ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Biograda na Moru, Trg hrvatskih velikana 2, 23210 Biograd na Moru.


 

Skoči do alatne trake