Utorak, 23 travnja, 2024

Startao Fun Park Biograd: 7D kino XD Dark Ride i Kuća strave ovosezonski su noviteti, uskoro i Atlantis!

Jedini zabavni tematski park u Hrvatskoj i šire, Fun Park Biograd, otvorio je svoja vrata 6. travnja 2018. i tako započeo drugu sezonu rada s brojnim novostima. Medijski dan za novinare uz dodatne ulaznice u organizaciji zabavnog parka, odnosno dvojice novih menadžera Tonija Jeričevića i Seana Keohanea, otvorila nam je mogućnosti da iskušamo nove atrakcije poput 7D kina odnosno XD Dark Ridea ili Kuće strave.
XD Dark Ride je prva svjetska interaktivna i reaktivna igra koja posjetitelje vodi na dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti. Osmero posjetitelji se korištenjem laserskih senzora brane od raznoraznih iznenađenja koje će ih zateći na njihovom virtualnom putovanju i pritom skupljaju bodove. Ova virtualna igra je prilagođena za obitelji koje žele malo pobjeći od svakodnevnice i na zabavan način provesti vrijeme s djecom, također je super za prvi “date”, rođendanske proslave i korporativne team buildinge. XD Ride nalazi se izvan parka i ulaznica se može kupiti zasebno.

HOTELI BLIZU ZABAVNOG PARKA BIOGRAD!

Toni Jeričević (prvi sliejva) sa svojim timom Fun Parka Biograd

Kućom strave proveo nas je Sean Keohane, član animatorske postave koja će tijekom cijele sezone „zastrašujućim“ lutkama i efektima strave zabavljati posjetitelje na engleskom i hrvatskom jeziku. Sean je bio pisac i direktor u Walt Disney tematskom parku u Orlandu na Floridi te direktor show programa u Disneyevom Životinjskom carstvu.
– Slijedimo globalne trendove na tržištu tematskih parkova. To uključuje i dodavanje sadržaja gdje će pojedinci na zabavan način naučiti i neke zanimljive činjenice o svemiru, oceanima, raznoraznim svjetskim kulturama dok čekaju na svoju omiljenu vožnju ili kad polako završavaju svoju avanturu u našem zabavnom parku. Na taj način dodati ćemo vrijednost naše ponude školskim grupama. Bitna je priča i način na koji ćemo ispričati tu priču. U sezoni, veliku okosnicu našeg programa činit će i predstavljanje hrvatske kulture turistima. – rekao je Toni Jeričević, direktor marketinga i prodaje Fun Parka Biograd koji je protekle dvije godine proveo u Kini radeći za Walt Disney kompaniju na relaciji Peking-Šangaj gdje se nalazi tehnološki najopremljeniji Disneyland na svijetu.

XD Dark Ride pruža jedinstven doživljaj

Osvježena je i internetska stranica parka te se od ove sezone ulaznice ne kupuju preko sustava Entrio već izravno putem web stranice.
Uskoro, tijekom lipnja ove godine, bit će dovršena adrenalinska atrakcija Atlantis, vožnja i spust fantastičnim vodopadom uz pljusak bazena. Trenutno radno vrijeme parka je od 12 do 20 sati i iako se na prvi pogled čini kako vremena za uživanje u atrakcijama i vožnjama imate napretek, u čistoj adrenalinskoj zabavi ono protekne nevjerojatno brzo. Bez sumnje, Fun Park Biograd je vrlo kvalitetan turistički proizvod koji obogaćuje turističku ponudu Biograda na moru i okolnih destinacija, posebno u predsezonskom i posezonskom dijelu.

HOTELI BLIZU ZABAVNOG PARKA BIOGRAD!



 

Skoči do alatne trake