Srijeda, 22 svibnja, 2024

Brdsko-biciklistički maraton oko Vranskog jezera 1. svibnja 2018.: Jedinstveni doživljaj blizine jezera i mora

Praznik rada “Prvi svibanj” oduvijek je bio dan za provesti se u prirodi, za odmor i uživanje na proljetnom suncu i lijepom vremenu. Tako i ove godine Brdsko-bicikistički klub Pakoštane i Turistička zajednica općine Pakoštane u Pakoštanima organiziraju takav dan već tradicionalni rekreativni MTB maraton Vransko jezero.

Brdsko-biciklistička utrka oko Vranskog jezero starta u utorak 1. svibnja 2018. u Pakoštanima s rive u 12 sati i završava na cilju u Dragama. Sportski užitak na atraktivnoj i prelijepoj stazi dugoj 33 kilometara u Parku prirode Vransko jezero koja prolazi kroz iz jezero i maslinika Modrava bez dvojbe jamči ugodno provedeno vrijeme za sve one željne aktivnog odmora.

Nakon utrke domaćini će pripremiti prigodnu okrjepu za natjecatelje i njihovu pratnju, svečanu dodjelu medalja i nagrada za najuspješnije natjecatelje uz dobru zabavu u domaćinskom ozračju.

Stoga, dođite na MTB maratona Vransko jezero u Pakoštanima a tko se još nije prijavio, to može učiniti na poveznici: http://stoperica.herokuapp.com/races/11


 

Skoči do alatne trake