Nedjelja, 14 srpnja, 2024

U srijedu 28.3. Mali uskršnji sajam u Biogradu na Moru

Turistička zajednica grada Biograda na Moru poziva vas na tradicionalni Mali uskršnji sajam u srijedu 28. ožujka s početkom u 10 sati. Sajam se održava na već poznatoj lokaciji, u parku kod kolodvora, na Trgu hrvatskih velikana.
Ovaj mali sajam u povodu blagdana Uskrsa namijenjen je svima a posebnu pažnju posvećuje upravo djeci za koju je i prilagođen zabavni program. Tako nas na sajmu, osim izlagača, očekuje i primamljiv uskršnji doručak na kojem će biogradska udruga Nada i predstavnici Ilirija Resorta dijeliti svim posjetiteljima tipičan uskršnji doručak kao što su pogača, jaja, prošek i šunka a dijelit će se i svima omiljeni brudet od bakalara.
Sutra nas na sajmu očekuje i radionica na kojoj će se učiti kako bojati jaja na tradicionalan način koristeći prirodne materijale. Kao dio ove manifestacije već su uobičajeno u Biogradu osim biogradskog dječjeg vrtića i gosti vrtići iz Pakoštana, Tkona i Benkovca koji će oslikavati velika uskrsna jaja, zatim igrat će igra potrage za jajima te tradicionalna igra kuckanja uskrsnim jajima. Za kraj sajma sva djeca ali i odrasli moći će uživati u mađioničarskoj predstavi „Dobrodošli u svijet čarolije“.

Vidimo se u Biogradu na Malom uskršnjem sajmu! 

Skoči do alatne trake