Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Darivanje djece s posebnim potrebama u povodu blagdana sv. Lucije

U gradskoj vijećnici u povodu blagdana sv. Lucije Grad Biograd na Moru priredio je druženje za djecu s posebnim potrebama. Tom prigodom djeci u pratnji roditelja i staratelja s područja grada Biograda dogradonačelnik Marijan Stopfer uručio je prigodne darove uz novčani iznos od ukupno 800 kuna, Grad Biograd na Moru petsto, a komunalna tvrtka Bošana 300 kuna.
– Kao i svake godine, u ovo predblagdansko vrijeme, Grad Biograd na Moru pokušava pomoći svojim sugrađanima na poseban način našoj djeci s posebnim potrebama. Pripremili smo za vas skromne darove i kao i svake godine, uz Grad Biograd, u tome nam se pridruži i komunalna tvrtka „Bošana“. – rekao je Marijan Stopfer.
Udruga roditelja s posebnim potrebama „Osmijeh“ iz Biograda na Moru osnovana je 2009. godine i okuplja oko dvadeset pet članova. U predblagdansko božićno vrijeme senzibiliranost javnosti prema starijima, nemoćnima i onima s posebnim potrebnim potrebama raste pa tako i aktivisti ove udruge nastoje skrenuti pozornost na poteškoće na koje nailaze. Ni ove godine blagdansko darivanje u gradskoj vijećnici nije proteklo bez uvijek na šalu spremnog i dobro raspoloženog Pavu Miočevića, jednog od članova ove udruge.
Predblagdansko tradicionalno druženje gradskih čelnika i članova ove udruge privedeno je kraju zajedničkim fotografiranjem ispred božićne jelke. 

Skoči do alatne trake