Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Pojedinačno prvenstvo Dalmacije u krosu: Četiri medalje mladim atletičarima iz AŠK Rogovo

U Svetom Filip i Jakovu, u organizaciji Atletskog športskog kluba Rogovo iz Svetog Filip i Jakova, na nogometnom igralištu „Nove zore“, održano je pojedinačno prvenstvo Dalmacije u krosu. Nastupilo je sto trideset sedam natjecatelja iz šest atletskih klubova iz cijele Dalmacije: AK Dubrovnik, AK Sv. Marko iz Makarske, ASK Split, AK Hajduk iz Splita, AŠK Zadar te domaćin AŠK Rogovo.
Domaći atletičari osvojili su četiri medalje: srebro su osvojili kadetkinja Petra Batur srebro na 600 metara/godište 2004.-2005., David Persola u kategoriji limači na 300 metara/godište 2007. i Nensi Fantina u kategoriji limačice na 200 metara/godište 2009. dok je Duje Jurić u kategoriji limača na 300 metara/godište 2006. osvojio brončano odličje.
– Natjecanje se odvijalo prema planu i u sportskom ozračju koje je bilo na vrhuncu. Veliko hvala Općini Sv. Filip i Jakov na pripremi terena, Turističkoj zajednici općine Sv. Filip i Jakov, udruzi Napredak, vodstvu Nogometnog kluba Nova zora te svim volonterima, posebno atletičarima i trenerima. – rekao je Jakov Baričić, predsjednik AŠK Rogovo.
Konačan redoslijed pogledajte ovdje: Rezultati – Pojedinačno prvenstvo Dalmacije u krosu – Sv. Filip i Jakov 2017


Fotografije: Jakov Đinđić/Nedo Morović 

Skoči do alatne trake