Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Miss Zadarske županije 2017. Antonija Bucić otputovala na pripreme: Spremna sam za finale Miss Hrvatske u Biogradu na Moru!

Prekrasna Antonija Bucić, Miss Zadarske županije 2017., otputovala je u Vinkovce gdje će se s ostalim ljepoticama iz Hrvatske pripremati za veliko finale Miss Hrvatske koje se održava 26. rujna 2017. u prekrasnoj oazi Ilirija Resortu-Hotels & Villas u Biogradu na Moru.

Podsjetimo, sve pobjednice županijskih izbora otputovale su u Vinkovce u hotel Slavonija na prve pripreme za veliko finale gdje će snimati svoje prve modne editorijale a mnogi beauty timovi sve ljepotice će uljepšavati i pripremati kako bi izgledale savršeno za finalnu večer.
Tijekom priprema ljepotice će se natjecati i osvajati svoje prve bodove koji će im osigurati bolji plasman na završnoj večeri kada će samo jedna od njih postati Miss Hrvatske za 2017.godinu.

Naša Antonija izjavila je da je spremna za finale te se veseli upoznati sve djevojke iz Hrvatske jer vjeruje da će sklopiti mnoga prijateljstva koja će trajati cijeli život ali se veseli i iskustvu jer kako nam je kazala treme nema.
– Sretna sam što sam se prijavila na ovaj izbor ljepote jer organizacija i ljudi koji ga vode su mi već postali prijatelji te se nadam da ću opravdati svoju titulu te da ću županiju predstaviti u najljepšem svjetlu! – izjavila je lijepa Antonija.
Antonija je prije odlaska snimila svoj mali beauty editorijal pod budnim okom fotografkinje Anđele Jović i make up artistice Petre Jukić koji ćemo ovih dana moći vidjeti i na portalu a hoće li Antonija Bucić nastaviti tradiciju naših pobjednica koje su bile plasirane u top 5 najljepših žena Hrvatske zadnjih godina, uskoro ćemo saznati.


 

Skoči do alatne trake