Utorak, 23 srpnja, 2024

„Slovenski vikend“ posvećen najbrojnijim gostima: Biograd na Moru otvara predsezonu aktivnim odmorom!

U Biogradu na Moru se od 28. travnja do 1. svibnja 2017. održava manifestacija pod nazivom “Slovenski vikend”, prva u nizu top-događanja bogate biogradske predsezone.
Manifestacija je ovo koja će se u Biogradu održati po prvi puta, a zanimljiv naslov koji nosi zapravo je hommage najbrojnijim gostima grada Biograda koji dolaze tijekom cijele godine. Ipak, nemojte da vas naziv zavara, ovaj vikend je namijenjen svima onima željnim aktivnog odmora ali i dobre zabave. Tako će se u 4 dana produženog prvosvibanjskog vikenda održati regata (Biograd regata 2017), maraton (Biograd Run), rekreativna šetnja (Od parka do fun parka) te biciklistička utrka (Rekreativni MTB maraton Vransko jezero 2017). Zabavni program u petak i subotu rezerviran je za hrvatski rock bend “The Second Hand Band” i slovensku zvijezdu Tanju Žagar koji će svoje nastupe imati na pozornici u ribarskoj luci.

HOTELI U BIOGRADU NA MORU!

Kotizacija za sudjelovanje na Slovenskom vikendu nema, a prijave i sve detalje o aktivnom odmoru možete pronaći na službenim stranicama Turističke zajednice grada Biograda na Moru (www.tzg-biograd.hr). Svaki sudionik manifestacije dobit će majicu, a prilikom proglašenja pobjednika i dodjele pehara svi sudionici dobit će i medalje nakon čega je organiziran domjenak koji će osigurati turistička tvrtka Ilirija.
Ova manifestacija izvrsno je popraćena i u susjednoj Sloveniji gdje su se angažirali i prijateljski gradovi Grada Biograda na Moru promoviravši aktivni vikend u Biogradu, a neki od predstavnika tih gradova i njihovi gradonačelnici također će biti sudionici Slovenskog vikenda te na taj način podržati domaćina.
Evo, dakle idealne prilike da produženi vikend provedete upravo u Biogradu na Moru jer je ovaj vikend namijenjen svima onima željnima sportske i rekreacijske aktivnosti, a naglasak stavlja na uključenost obitelji.


PROGRAM:

28.4.2017. – 10:30 h – BIOGRAD REGATA 2017. 

                      20:30 h – THE SECOND HAND BAND

29.4.2017. – 18:00 h – BIOGRAD RUN 2017.

                      20:30 h – TANJA ŽAGAR I AVANTURA BEND

30.4.2017. –  09:00 h – OD PARKA DO FUN PARKA

1.5.2017. – 12:00 h – REKREATIVNI MTB MARATON VRANSKO JEZERO (PAKOŠTANE)

 

HOTELI U BIOGRADU NA MORU! 

Skoči do alatne trake